OM OSS

Vi heter Kerstin och Yngve Wålstedt och bor i Villa Furuvik, Lundsberg. Vi träffades på Teknis i Örebro 1962 och tog tillsammans ingenjörsexamen där 1964. Nyårsafton samma år gifte vi oss i Rudskoga kyrka. Vi har två döttrar, Karin och Ylva, och två barnbarn, Henrik och Linnea. Vi har båda under vårt yrkesverksamma liv, närmare fyrtio år, varit anställda inom Akzo Nobel. Efter ett gemensamt år i Barcelona blev det för Yngves del närmare tjugo år av till största delen utlandsuppdrag, mestadels i Sydostasien.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag är en bondtös från Rudskoga. Mina föräldrar hade en gård i Frosterud
med mycket djur och odlingar. Vi barn fick tidigt börja hjälpa till på gården.
Redan då skapades en kärlek till jorden som har följt mig genom hela livet.
Mitt stora intresse numera är den trädgård vi byggt upp här i Lundsberg.
Mer om detta under fliken ”Trädgård”.

.

Jag är uppväxt i Dala-Floda. Mina föräldrar hade en textilverkstad där.
Min pappa var mycket teknisk och vi barn växte upp i en teknisk och
konstnärlig miljö. Trots att detta präglat mig valde jag en annan yrkesbana.
Musik och ljud har fascinerat mig från tidig barndom. Jag började tidigt spela
fiol och bygga musikanläggningar. Det är intressen som följt mig och som jag
utvecklat under hela mitt liv.Mer om detta på sidorna ”Musik”, ”Spelningar
och ”Teknik”.
.

.